Tel: 0729101065

 x 
0

Polen

Rating: Nu a fost evaluat încă Greutatea produsului 100 g
Modificator de variante de preţ:
Preţ de bază cu taxă
Pretul de vanzare cu reducere
Prețul de vânzare 10,00 lei
Reducere
Valoarea taxei
Polenul este unul dintre cele mai vechi suplimente alimentare folosite de om, fiind utilizat inca din antichitate de catre egipteni si chinezi, ca medicament natural si factor de intinerire a organismului, iar pentru a forma o singura granula de polen, o albina trebuie sa viziteze in medie 300 de flori.

Polenul este unul dintre cele mai vechi suplimente alimentare folosite de om, fiind utilizat inca din antichitate de catre egipteni si chinezi, ca medicament natural si factor de intinerire a organismului, iar pentru a forma o singura granula de polen, o albina trebuie sa viziteze in medie 300 de flori.

Polenul floral este, de fapt, celula sexuala masculina a plantei. Polenul si mierea sunt singurele resurse alimenatre care contin 22 de nutrienti. In polenul crud se regasesc toti micronutrientii atat de importanti pentru sanatatea noastra care lipsesc din alimentele moderne rafinate si supraprocesate. Polenul crud este un veritabil aliment echilibrant, dinamizator si revitalizant al organismului uman.

Polenul crud este in sine este o generoasa sursa de vitamine, atat liposolubile A (si provitamina A), D, E, F, cat si hidrosolubile C, P (rutin), acid folic, B1, B2, B3 (PP), B5, B6, B8 (H), continand atat macroelemente minerale Ca, Mg, P, K, Na cat si microelemente Cu, Fe, Mn, Ni, S, Se, Si, Zn, B, Co, Cr, I, Mo. Unele dintre aceste vitamine se gasesc in cantitati atat de mari, incat 30 g polen asigura integral doza zilnica recomandata: A (si provitamina A), E, P, B8.

Polenul crud reprezinta una din cele mai bogate surse cunoscute de seleniu, un antioxidant foarte puter­nic. Seleniul este esential in procesul de eliminare a metalelor grele din organism si pentru detoxifierea organismului. Polenul crud este un aliat pretios in purificarea si intarirea organismului, asigurand un metabolism celular sanatos.

Este cunoscut faptul ca antioxidantii au un rol important in preventia si tratarea cancerului. Un efect puternic antioxidant o au vitaminele A si E, precum si flavonoidele care se gasesc in cantitati insemnate in compozitia polenului crud.

Polenul crud este un ajutor pretios in chimioterapie si radioterapie si ajuta de asemenea in combaterea efectelor secundare ale chimioterapiei si ale iradierilor, fiind recomandat si in cazul pacientilor care prezinta tumori.


Polenul crud actioneaza ca un adevarat medicament natural impotriva urmatoarelor afectiuni:

-  reglator perfect al functiilor digestive ajutand la refacerea florei intestinale;

- redu­cerea colesterolului, o doza de 30 g polen asigura circa 15% din ratia zilnica de fibre ce contribuie la reducerea colesterolului;

- normalizarea  nivelului de trigliceride;

- polenul este indicat si in cazul osteoporozei deoarece previne resorbtia osoasa si sustine producerea de vitami­na D, astfel incat absorbtia si utilizarea calciului si fosfo­rului sa se faca in conditii normale;

-  are un puternic efect stimulent, tonic, antiseptic si antibiotic puternic;

- imbunatateste considerabil activitatea creierului(„este hrana pentru creier”), fiind foarte util pentru persoanele care desfasoara o munca intelectuala, crescand capacitatea de concentrare si eliminand oboseala cronica;

- combate starea de depresie

- stimuleaza cresterea armonioasa in cazul copiilor;

- combate eficient nevrozele(prin cresterea secretiei endorfinelor), stresul,surmenajul, neurastenia si depresiile;

- este recomandat in cazul anemiei

- ajuta la dizolvarea calculilor biliari;

- este foarte indicat in afectiunile aparatului respirator – bronsite, tuse, gripa;

- este eficient in prevenirea si tratarea afectiunilor prostatei;

- imbunatateste calitatea sange­lui si contribuie la reglajul functiilor hormonale, recomandat mai ales femeilor;

- este hrana pentru muschi, fiind adec­vat sportivilor si celor care desfasoara acti­vitate fizica intensa;

- este un foarte bun intaritor al inimii, hraneste bine peretii tuturor vaselor de sange, fiind deosebit de util in profilaxia si tratamentul afectiunilor cardio-vasculare, fiind foarte eficient in majoritatea bolilor circulatorii.

 

Mod de administrare:

- polenul poate fi consumat ca atare sau amestecat cu miere.

- copii: 5-10 g/zi in doze de 2.5 gr

- adulti: 20-30 g /zi in doze de 10 gr

Reviews

Există încă recenzii pentru acest produs.