Tel: 0729101065

 x 
0

Apimix - Amestec Apicol

Rating: Nu a fost evaluat încă Greutatea produsului 500 g
Modificator de variante de preţ:
Preţ de bază cu taxă
Pretul de vanzare cu reducere
Prețul de vânzare 40,00 lei
Reducere
Valoarea taxei
Beneficiile terapeutice ale unui ametesc apicol format din:
- miere,
- polen crud(proaspat recoltat si congelat, astfel isi pastreaza toate proprietatile),
- propolis pulbere (concetratie 100% vs tinctura concentratie 30%)
- laptisor de matca pur(adunat in stare pura si/sau pastrat in frigider)

Conditii de pastrare: temperatura camerei sau la frigider
Mod administrare - 1 lingurita/zi dimineata - cu 30 de minute inainte de masa (produsul trebuie amestecat inainte de a fi consumat)

Beneficiile terapeutice ale unui amestec apicol format din:

 

- miere,

- polen crud(proaspat recoltat si congelat, astfel isi pastreaza toate proprietatile),

- propolis pulbere (concetratie 100% vs tinctura concentratie 30%)

- laptisor de matca pur(adunat in stare pura si/sau pastrat in frigider), 

 sunt date de aceste „miracole ale naturi”, cum mai sunt numite aceste produse apicole.

 

Aceste componente ale amestecului apicol sunt devarate „izvoare de sanatate” avand in vedere continutul foarte bogat in vitamine, minerale si alte microelemente, toate acestea recomandandu-l in combaterea multor afectiuni. 

 Acest Amestec Apicol are concetratie foarte mare de substanta activa bruta aprox. 65%( polen, propolis pulbere, laptisor de matca), comparativ cu alte produse similare.

 Amestecul apicol aduce un mare ajutor oganismului atat de solicitat de oboseala, stres, alimentatie nesanatoasa, poluare.

 

Polenul crud este probiotic si gardian al sistemului imunitar, polivitaminizant ( vitamine liposolubile: A (si provitamina A), D, E, F, cat si hidrosolubile C, P (rutin), acid folic, B1, B2, B3 (PP), B5, B6, B8 (H)), polimineralizant (in polenul crud se gasesc practic toate elementele chimice care constituie corpul  omenesc, de mentionat ca macroelemente minerale Mg,Ca, P, K, Na si ca microelemente  Cu, Fe, Mn, Ni, S, Se, Si, Zn, B, Co, Cr,  I, Mo). 

Proprietati - ameliorarea functionarii sistemului imunitar si stimularea detoxifierii organismului,  stimuleaza arderea grasimilor si ajuta la controlul greutatii, scade nivelul colesterolului, regleaza greutatea corporala, intareste inima, regleaza tranzitul intestinal mai ales in cazurile de constipatie cronica sau diaree, ameliorarea circulatiei sangvine sistemice, imbunatatirea potentei si cresterea libidoului, protejeaza organismul impotriva efectelor negative ale chimioterapiei etc.

Propolisul  mai este numit si un antibiotic natural, are peste 70 de proprietati farmacologice dovedite, sute de indicatii si a fost folosit in scopuri terapeutice din cele mai vechi timpuri. Propolisul este cel mai puternic antiinfectios cunoscut, fiind activ impotriva a 21 de bacterii, 9 specii de ciuperci parazite, 30 de tipuri de virusuri. Este un biostimulator si imunomodulator care mareste imunitatea si rezistenta fizica, inlaturand oboseala. 

Proprietati – este un excelent antiinfectios, fiind un bun bacterigen, virulocid si fungicid, antiinflamator(scade inflamatiile deja existente), este un anestezic local, regenereaza pielea,  amelioreaza vindecarea ulcerului, reduce sangerarea, trateaza problemele aparatului urinar, a infectiilor, ajuta la tratarea bolilor cailor respiratorii sau in tratamentul racelii, bun remediu in afectiunile maligne, reumatism acut, artroze, poliartrite reumatoide si spondilita anchilozanta, boli renale si genitale etc. 

 Laptisorul de matca: contribuie la dinamizarea si revitalizarea organismului. Este un concentrat de elemente vitale, fiind bogat in vitaminele din grupul B( B1, B2, B3, B5, B6, B7, B8, B9, B12), minerale(Fier, Fosfor), oligoelemente(potasiu, fosfor, fier, calciu, siliciu), acizi grasi esentiali, vitamine in plus, laptisorul de matca contine si substante cu efect antibacterian. Toate virtutile laptisorului de matca contribuie la intarirea imunitatii organismului si la buna functionare a celulei nervoase.

Laptisorul de matca are in compozitie toti aminoacizii esential, acizi cu actiune antitumorala (acidul 10-hidroxi 2-decenoic), enzime si co-enzime, o peptida de tip insu­lina, care il recomanda in diabet indiferent de tip, substante hetero­ciclice si acetilcolina (important neuro­transmitator).

Proprietati – asigura o buna crestere a organismului si dezvoltarea unui sistem imunitar puternic, combate stresul si oboseala accentuata prin continutul sau bogat in vitamina B5 si triptofan, adica unul dintre cei 8 acizi esentiali aflati in laptisorul de matca pur si in acelasi timp, precursorul serotoninei; faciliteaza apararile imunitare prin compusii sai cu caracter antibacterian: acidul 10 HDA, roialisina, ajuta in for­ma­­rea matricei organice osoase si mineralizarea ei, fiind util in osteopenie, osteoporoza, fracturi, scleroza multipla, afectiuni neurologice, tratarea cancerului, fertilitatea, reumatismul, efect anti-tumoral cresterea imunitatii, scade nivelul colesterolului, imbunatateste performantele fizice si mareste rezistenta la efort,  imbunatateste performantele intelectuale, stimuleaza memoria si atentia, faciliteaza sinteza vitaminei D, care este importanta pentru absorbtia calciului;

Mierea - inaintea aparitiei antibioticelor infectiile erau tratate cu miere. Mierea contine peroxid de hidrogen si propolis, acestea distrugand bacteriile. Compozitia chimica pe care o contine mierea o face sa fie un produs mult mai usor de digerat decat zaharul, mierea putand fi folosita ca substitut al zaharului si indulcitorilor artificiali. Sa nu uitam de continutul complex de proteine, vitamine, minerale si enzime pe care-l are mierea. 

Proprietati -antibacteriene, antivirale, antifungice, mierea inhiba si dezvoltarea H. pylori, o bacterie responsabila pentru dezvoltarea ulcerelor, adjuvant in insomnie, anorexie, constipatie, osteoporoza, laringita, tratarea indigestiilor si inflamatiilor gastrointestinale, antiseptic puternic(omoara germenii si bateriile), conjunctivitei, a cataractei, normalizeaza microflora digestica, are proprietati calmante si ofera un somn de calitate, favorizeaza circulatia sangvina, are efect sedativ si tonic.

 

Mod de administrare - O lingurita pe zi dimineata cu 30 de minute inainte de masa; acest produs trebuie amestecat inainte de a fi consumat . Un borcan este suficient pentru o perioada de 4-5 saptamani de imunizare. Cura este recomandata pentru o perioada de minim 3 luni.  

Reviews

Există încă recenzii pentru acest produs.