Tel: 0729101065

 x 
0

Miere cu Alune de Padure

Rating: Nu a fost evaluat încă Greutatea produsului 400 g
Modificator de variante de preţ:
Preţ de bază cu taxă
Pretul de vanzare cu reducere
Prețul de vânzare 29,00 lei
Reducere
Valoarea taxei
Datorita continutului bogat in vitamine(A, B si E) si minerale(magneziu, fier, mangan, cupru, potasiu, seleniu, fosfor), alunele de padure sunt o sursa importanta de aminoacizi, stimuleaza cresterea copiilor si sunt un excelent tonifiant al sistemului nervos.

Datorita continutului bogat in vitamine(A, B si E) si minerale(magneziu, fier, mangan, cupru, potasiu, seleniu, fosfor), alunele de padure sunt o sursa importanta de aminoacizi, stimuleaza cresterea copiilor si sunt un excelent tonifiant al sistemului nervos.

Mierea cu alune este recomandata in:

-  neurastenie, stari de stres si depresie - persoanele care consuma miere cu alune nu fac nevroze avansate, deoarece se asigura concentratia de potasiu necesara pentru odihnirea creierului si activeaza neuronii scoartei cerebrale si centrii implicati in relaxarea psihica;

- vindecarea anemiei si ajuta persoanele aflate in convalescenta, contribuie la intarirea capacitatii de concentrare si este foarte buna in alimentatia sportivilor sau a persoanelor care depun constant efort fizic;

- mentinerea sanatatii sistemului cardiovascular datorita continutul bogat in vitamine si minerale: intareste celulele vaselor coronariene si miocardice, scade riscul de infarct, stimuleaza inmultirea celulelor sanatoase si regleaza nivelul colesterolului. Totodata are actiune antivirala, anticanceroasa, stimuleaza activitatea ganglionilor limfatici si favorizeaza productia de interferon a celulelor imunitare. Un consumator de miere cu alune leucocitele producatoare de interferon isi intensifica activitatea de aproape 25 de ori, iar cancerul aflat in faza incipienta poate remite.

- mierea cu alune are efect depurativ, antiparazitar si emolient – mierea cu alune de padure este recomandata bolnavilor de diabet si pietre la rinichi, boli pulmonare, afectiuni ale ficatului, tulburari de menopauza si ale ciclului menstrual, precum si pentru impotenta si hemoroizi.

Reviews

Există încă recenzii pentru acest produs.